Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Sunday, January 8, 2012

Contest " Mencapai Berat Badan Ideal"

Ha...tu dia nama contestnya...jenuh seharian fikir apa nama contest nak letak...
Pendaftaran di buka mulai arini 9 jan 2012 hingga 19 jan 2012 (10 hari)
Doc khas telah di create di FB KMMK

Syarat2 utama
1. Perempuan sejati
2. BMI melebihi normal
3. Follower blog ini dan join fb KMMK

Jika berminat sila update doc kat fb KMMK dengan menyertakan
- nama dalam fb
- umur
- berat sekarang
- berat idaman



Syarat2 tambahan
1. Update berat setiap hari rabu setiap minggu
-hari rabu dipilih kerana 1 feb jatuh ari rabu dan nak elakkan update lambat sebab kebanyakan peserta diet online kat opis memasing...kat umah sibuk menguruskan rumahtangga...kalo rasa sibuk sangat tak sempat nak bukak fb boleh sms sy...no phone nanti sy publish kat fb KMMK

2. Cara diet ikut suka hati
- nak control makan, aerobik, atkins diet, nak pakai losyen mustajab, nak minum herbalife, nak minum JDM5, nak makan sayur sajer, nak makan roti sajer...sukati...tapi jangan serius sgt...kiter nak kurus dan sihat...

3. Gambar permulaan full body dari pandangan sisi dan depan bersama gambar timbangan hendaklah di sertakan samaada melalui blog masing2 atau kat fb KMMK...selewat2nya sebelum 31 jan 2012...

Hadiah/ Ganjaran
1. Pemenang akan dinilai berdasarkan lost weight percentage (LWP) paling banyak
- Tempat pertama
-Tempat kedua
-Tempat ketiga

2. Penaja adalah di alu2kan...

3. Selain tu, ganjaran yang paling berharga adalah kehilangan berat badan....


Peserta akan tersingkir sekiranya
1. Berat tak update lebih dari 3 kali
2. Pregnant


* Syarat2 penyertaan ni tak final lagi...mungkin akan sy update sekiranya dirasakan sesuai...Apa2 cadangan leh tinggalkan komen di blog atau fb KMMK....

5 comments:

diLot said...

owh kne amek gambo eh.. kne ade muka ke kak?

diLot said...
This comment has been removed by the author.
Mummy said...

kena ada lar...nape??? segan ker

me said...

mummy sy nak sponsor hadiah yg paling tinggi turun berat badan tau...nak join x sure lg..pape pun chayok..chayokkk

Mummy said...

time kasih pada yg sudi sponsor hadiah...