Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Tuesday, January 3, 2012

Berakhir sudah CDCS...dan pemenangnya adalah....

Leyla chubby.....pasni dah takleh panggil leyla chubby lagi....kena panggil leyla slim....hehehe

Ni aku senaraikan nama ringkas peserta , kg serta LWP yg berjaya dicapai sepanjang 6 minggu CDCS

1. leyla 7.0 kg  (9.46%)
2. yusnany 5.0  kg (6.85%)
3. nadiyah 4.9 kg (6.86%)
4. Saya 4.2kg  (5.38%)
5. Siti Jay 3.2kg  (4.31%)
6. Salmah 2.5 kg (3.69%)
7 Hamizah 2.2 kg  (3.48%)
8. Nazariah 2.0 kg   (3.39%)
9. Kak Rosh 1.4 kg (2.18%)
10. Hummidah 1.4 kg   (2.14%)
11. Rosniza 1.1 kg   (1.1%)
12. Firdaus 0.5 kg   (0.8%)
13. Khairini 0.4 kg  (0.7%)


Daripada 21 peserta hanya 13 peserta yang berjaya menyudahkan cabaran ini...tahniah kepada semua peserta sebab berjaya turunkan berat badan....anda semua sebenarnya adalah juara....teruskan usaha jangan putus asa,,,,

Terima kasih yang tidak terhingga kepada Kak Rosh dan semua peserta CDCS, sesungguhnya anda semua sumber inspirasiku...

leyla jangan lupa bagi address kt akak yer...pm kat fb pun boleh...kak rosh pun bagi ler alamat skali, sy ada hadiah saguhati utk akak sebagai penganjur yg sporting......heheh....

3 comments:

me said...

paper pun sy ucap time kasih kat sume pasai cdcs ni...tanpa kwn2 sume sy maybe tak trun byk ni...tp still chubby lg belum slim lg...nak kejo 11kg ni..heheh x tau la berapa bln...yg penting bln 4 ni nak dapatkan berat 56kg..heeh alamat dah bg kat fb nnt akak tgk ye...mekasih ye kak...syg akak..

Mummy said...

sama2 leyla...akak pun ada lagi dekat 20kg nak kena buang nih...sama2 lar kiter berusaha

Rosh said...

alahai... terharunya akak sbb turun seciput pon dpt hadiah... tenkiu.. tenkiu.... congrats sbb bjaya dlm misi cdcs!