Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Wednesday, February 29, 2012

Senarai Peserta MBBI...

sticky post...hingga 11 Apr 2012...utk entry terbaru sila scroll ke bawah

Updated on 13 mac (5th weeks weight in)
Peserta yg tinggal seramai 23 daripada 41 org semuanya...no peserta masih dikekalkan pada no yg sama...kira macam angka giliran ler...

* yg kaler hijau tuh adalah peserta yg turun berat paling byk minggu ini...tahniah diucapkan


1. MUMMY BATRISYIA, 31


1 Feb 74.3kg
8 Feb 73.1kg (-1.2)
15 Feb 73.0 kg (-0.1)

22 Feb 73.0kg (TB)

29 feb 72.9 (-0.1)

7 mac 72.9 (TB)



2. AZZAX CYFUL a.k.a Amaniammar,29
1 Feb 68.5kg
8 Feb 68.3kg (-0.2)
15 Feb 68.8kg (+0.5)
22 Feb 69.2KG (+0.4)

29 Feb 70.1 (+0.9)


7 mac 69.8 (-0.3)


5. Maiza nordin


1 feb 91.0


8 feb 89.5 (-1.5)


15 feb 89.0 (-0.5)


22 feb 89.9 (+0.9)


29 feb amaran 1


7 mac amaran 2




7. FARA DILOT. 27
1 Feb 74.2kg
8 Feb Amaran 1


15 Feb Amaran 2


22 Feb 74.9


29 Feb 74.9 (TB)

7 mac 74.2 (-0.7)



9. Krissia Phillip, 31
1 Feb 68.2 kg
8 Feb 68.1 (-0.1)
15 Feb 67.6 kg (-0.5)


22 Feb 66.8 (-0.8)


29 Feb 67.4 (+0.6)

7 mac 66.3 (-1.1)





10. Lily April, 32
1 Feb 65.8kg
8 Feb 65.0 (-0.8)
15 Feb Amaran 1


22 Feb 66.9


29 Feb 66.8 (-0.1)

7 mac 66.3 (-0.5)



11. Firdaus bt Mohd Ghazali, 34
1 Feb 62.2kg
8 Feb 62.2 (TB)
15 Feb 61.7 kg (-0.5)


22 Feb 60.6 (-1.1)


29 Feb 59.7 (-0.9)

7 mac 60.2 (+0.5)



12. Nadiyah Abdul, 32
1 Feb 68.9 kg
8 Feb 68.9 (TB)
15 Feb 68.4 kg (-0.5)


22 Feb 70.2 (+1.8)


29 Feb 69.0 (-1.2)

7 mac 68.9 (-0.1)



13. Khairini binti Kamaruddin, 31
1 Feb 57.2 kg
8 Feb 58.5 kg (+1.3)
15 Feb 57.4kg (-1.1)


22 Feb 56.9kg (-0..5)


29 Feb 56.3 (-0.6)

7 mac 56.3 (TB)





14. Adora Endut, 34
1 Feb 54.8 kg
8 Feb 54.1 (-0.7)


15 Feb 53.7kg (-0.4)


22 Feb 52.4 (0.7)


29 Feb 54.4 (+2.0)

7 mac 53.3 (-1.1)





15 Miezzaa Ghoz Jam, 24 (TARIK DIR
16. HAZLINA DIN,32
1 Feb 68.5kg
8 Feb 67.6 (-0.9)
15 Feb 67.0 kg (-0.6)


22 Feb 67.4 (+0.4)


29 Feb 66.5 (-0.9)

7 mac 66 (-0.5)



17. Nurul Huda Ishak, 27
1 Feb 68.0kg
8 Feb 66.6KG (-1.4)
15 Feb 66.4 kg (-0.1)


22 Feb 67.0 (+0.6)


29 Feb 66.9 (-0.1)

7 mac 65 (-1.9)




21Nazariah Jadon, 31
1 Feb 59.1kg
8 Feb 58.9 (-0.2)
15 Feb 58.4 kg (-0.5)
22 Feb 57.9 (-0.5)


29 feb 57.5 (-0.4)


7 mac 56.8 (-0.7)




25 AIZA HARIS 33
1 Feb 83.8kg
8 Feb 83.0kg (-0.8)
15 Feb 82.0 kg (-1.0 )



22 Feb Amaran 1



29 Feb 81.5


7 mac amaran 2





28. MrsMohawk War, 31
1 Feb 67kg
8 Feb 65KG (-2.0)
15 Feb 64.5 kg (-0.5)



22 Feb 63.5kg (-1.0)



29 Feb 66.0 (+2.5)


7 mac amaran1






29. Roshida Che Ya, 39
1 Feb 66.3kg
8 Feb Amaran 1



15 Feb 65.2 kg (-1.1 )



22 Feb 64.1 (-1.1)


29 Feb 64.1 (TB)

7 mac amaran2





30. Nur Anne Jalil, 30
1 Feb 60.1kg
8 Feb 59.7 kg (-0.4)
15 Feb 59.7 kg (TB )


22 Feb 60.0 (+0.3)


29 Feb Amaran 1

7 mac 60.0


32. Shadia Darwisy, 29

1 Feb 62.5kg


8 Feb 61.3 (-1.2)


15 Feb 59.9 kg (-1.4) highest


22 Feb 59.7 (-0.2)


29 Feb 61.8 (+2.1)

7 mac 58.7 (-3.1) highest

34. Nor Marzean, 35


1 Feb 80.2kg
8 Feb 79.5 kg (-0.7)


15 Feb 79.1 kg (-0.4)


22 Feb 79.3 (+0.2)


29 Feb 78.7 (-0.6)

7 mac 78.9 (+0.2)


36. Ezan Abd Rahman, 23
1 Feb 74.0kg
8 Feb 73.0kg (-1.0)


15 Feb 73.0 kg (TB)


22 Feb 72.8 (-0.2)

29 Feb Amaran 1


7 mac






37 . Adnin Nadhirah Abd Malik, 21
1 Feb 80.9kg
8 Feb 78.6 kg (-2.3) highest
15 Feb 78.1 kg (-0.5)


22 Feb 76.0 (-2.1) highest


29 Feb 74.5 (-1.5) highest

7 mac 73.8 (-0.7)





39. Mok Ida, 30
1 Feb 85.0kg
8 Feb 85.0 (TB)
15 Feb 84.2 kg (-0.8 )


22 Feb 85.5 (+1.3)


29 Feb 84.4 (-1.1)

7 mac 84.4 (TB)



























Seperti yang semua sedia maklum contest akan bermula 1 feb hingga 11 April iaitu selama 10 minggu...berat permulaan perlu di timbang pada 31 jan atau 1 feb dan perlu di update di doc fb KMMK selewat2nya hari jumaat 3 feb 2012....sesiapa yg gagal berbuat demikian / takleh nak update doc boleh sms sy..no akan sy publish kat fb KMMK





Sertakan no peserta dan nama serta berat dalam KG...gambar pandangan sisi dan depan pun perlu diambil pada tarikh yg sama dan boleh diupload bila2 masa korang free...gambar takleh mms ler coz sy nyer phone tak canggih...phone murah jer...heheh...





Digalakkan memakai baju yg sama semasa amik gambar permulaan dan gambar penghabisan...










nak amik gambar muka camni pun boleh gak sebagai tambahan....

















Nama peserta telah diupdate sepenuhnya....ada 31 penyertaan kesemuanya....berat perlu diupdate bersama gambar timbangan, gambar full body pandangan sisi dan pandangan depan....contoh boleh lihat sini





Berat peserta akan sy update kat blog ini setiap minggu..kalo sesaper rasa tak sempat nak update dlm fb boleh sms kat sy no peserta, nama dan berat terkini...no phone sy akan pm kat saper2 yg request shj...











Pesanan saya buat semua peserta dan diri sendiri





1. jaga makan





2. workout





3. minum air secukupnya





Journey to " Mencapai Berat Badan Ideal"











16 comments:

leeja said...

Saya follow blog awak. saya dh masukkan nama dlm senarai peserta. no29. I follow ur blog

Mummy said...

ok leeja...tq..slamat berdiet

Lin said...

hazlina din tu org yg sama...he3...sy la tu

myza said...

malunya nk amik gmbr lemak2 chubby ai..leh x kalau xmasuk muka ? ;p

Mummy said...

lin: sy dah kekalkan satu jer nama awak...no 17 kalo tak silap...

myza: apa nak dimalukan...sama jer kiter semua..gambar muka tu penting sebab nanti nak tgk perbezaan saiz pipi sebelum dan selepas...jadikan rasa malu itu sebagai pendorong semangat utk terus berjuang....

me said...

mummy sy nak join la...tp berat dah naik la malu wei...hehehe cam ner...ni gara2 dah abis cdcs...so mkn x ingat...huhuu..ada lg ke contest ni...klu sy sy nak join la...

Mummy said...

boleh...update kt fb kmmk..arini last day utk daftar...berat naik biasa ler..sy pun naik gak...heheh

zura myvi said...

nk start bagi gambar biler kak? malu nye.. hehehehehehehe.....

Mummy said...

arini pun boleh...

Mummy said...

arini pun boleh...

Sleepyhead said...
This comment has been removed by the author.
Sleepyhead said...

Salam Mummy Batrisyia, dalam doc di KMKK, saya No 14, bukan No 15 - Adora Endut

Ida chubby said...

salam perkenalan dari peserta no 39! hehehe :)

shadhia darwisy said...

wah2.. tak sangka pulak saya jadik peserta yg paling banyak turun weight minggu lepass... haaa... esok tatau la camne.. huhu

diLot said...

uii amaran! seram.. hehe... insyaALlah lepasni update.. last 2 weeks bercuti dan g keje kat oversea :D
maaf ye kak :p

Mummy said...

heheh...nak to be fair pd yg update ontime...