Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Tuesday, August 20, 2013

Aerobik setelah sekian lama tak buat....



Bilik tv nih dah siap beberapa seblom puasa lagi..tp sebab puasa kan maka aktiviti bersenam blom boleh dimulakan...alasan...lepas raya pun blom lagi sebab nak manjakan perut dulu...lepas timbang 12 aug aritu aku blom ada naik scale lagi...takut...mana tau timbang naik beberapa kilo...tak ker sedih...

so aku terus mulakan aktiviti beraerobik...

ni ler bilik tv nyer...



basikal senam hb


aku mulakan dengan helen dnce workout...dia tak susah sgt...







ni teman bersenam aku...sajer jer kacau mak dia..sibbaik masa nih sikecik abah dia tolong jaga...kalo tak....mmm...paham2 jer la...

plan nak buat ari2..skali ari ke 2 member hb nak datang beraya plak...tgk lar ptg nih kalo takder apa2 nak try aussie fit plak

1 comment:

miazara ina said...

ble ada anak ni..memang mia pun kena cari masa mcm akak utk bersenam..chaiyok kak