Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Monday, September 30, 2013

Terpaksa hentikan program diet...

Actually aku ada cuba produk shaklee bg membantu menguruskan badan dan menghasilkan lebih banyak susu badan...TETAPI...akibatnya berat badan menten dan susu badan drop sedrop2nya...just imagina..biasa skali pump dapat 6oz..sejak guna produk nih, nak dapat 1 oz skali pump pun payah..

skang stok kat dalam peti tinggal 5 botol jer..aku nak kena cover balik stok susu...dan yang paling tak leh berkompromi bila irfan naik ruam dan sirit birit...sampai taska tanak jaga takut berjangkit kat orang lain...

aku ada msg dan call dealer tapi nan hado menjawab...sedey...aku carik gak info..katanya healing crisis...mungkin...tapi bila melibatkan kesihatan anak aku tanak amik risiko...
so skang aku just jaga makan jer lar...exercise pun kadang2 jer ikut mood irfan...

nak kena carik method lain nak bagi kurang berat badan tp tanak effect susu dan baby...

ni diantara menu diet...kuey teow kungfu

ketam stim

sup ikan merah dan sambal udang


sebolehnya aku cuba bawak bekal setiap hari dimana nasik dihadkan sesenduk sahaja,,,nasi plak dari beras herba ponni taj mahal..beras tiada kanji...
tak sedap sebab tawar tapi cepat kenyang membuatkan kiter tak makan banyak..



2 comments:

miazara ina said...

salam..kesiannya pd anak akak..xpe,mia faham atas sbb akak menarik diri..wjb utamakan anak dulu..

Mummy said...

time kasih mia kerana memahami....tunggu lar anak besar sket baru akak mula balik...