Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Friday, June 21, 2013

90 Days Weight loss Challenge with Mia Zara ina....

Tu dia nama contestnya...actually aku dah join Diet nak Raya anjuran kak zel...mula 1 jun sampai raya nanti...tp contest nih aku nak join gak pasal dia start 1 jul sampai lepas raya...menarik kan???
Slalu kiter dengar masalah badan naik lepas raya..dgn adanya contest nih maka terkawallah sket makan2 di hari raya nanti...





kalo nak join syarat2 pertandingan leh refer kat blog Mia Zara Ina

Bagi melengkapkan lagi penyertaan aku nak kena jawab soalan2 dibawah...


1. Kenapa anda perlu menyahut cabaran diet ini?
-kerana nak capai berat badan ideal
-kerana tak nak berat badan naik mendadak selepas raya
- nak sihat 
-nak cabar kemampuan diri dan menahan nafsu makan semasa menghadiri rumah terbuka

2. Berat anda sekarang?Papar gambar terkini & berat timbangan
 (gambar yang sopan ja ya!!!)

berat 72.6kg

gambar full body

close up

3. Target berat idaman anda di akhir program
target tak banyak cuma nak turun 10 kg menjelang berakhirnya contest nih...iaitu 62kg



4. Wajib Letak sticky gambar (90DAYS WEIGHT LOSS CHALLENGE) pada post ini
ok dah letak kat atas skali



So wish me luck...kalo tak menang pun takper..yg penting angka 6 didepan selepas berakhirnya cabaran ini...InsyaAllah









2 comments:

miazara ina said...

bersama menuju ke puncak berat idaman..amin

akak org 1 sah pendaftaran selepas mia..tq so much

Mummy said...

ur welcome...sama2 ler kiter mencapai berat badan ideal