Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Tuesday, June 15, 2010

Diet cara Jillian Michael...

Saper tak kenal Jillian nih...saper2 yg suka tgk biggest loser mesti dah sinonim ngan nama nih..Jillian adalah salah seorang dari trainer dalam biggest loser...aku nih diantara peminat beliau..Suka tgk cara dia train org..Secara tak langsung kiter pun turut bermotivasi..Searching JM nih aritu aku jupe satu blog yg foollow Jm punya cara diet melalui buku dan VCD beliau..Blog yg aku maksudkan adalah blog kak Rahimah..Sesaper nak singgah blog dia silakan...Sangat mengujakan...

Aku dah print beberapa artikel yg aku rasa boleh diikuti dari blog kak rahimah nih...Dia tak guna sebarang produk kurus...Cuma jaga makan dan workout..tu jer..Hari nih aku puasa ganti. heheh..pas abis ganti pose aku akan start diet nih plak..
ni pic sy yg di snap 2 ari lepas..sejak mula amal diet nih berat aku cuma turun 5 kg jer..tak tercapai target nak dapat berat bdan ideal...nak kena usaha lagi nih..takleh putus asa

3 comments:

Rahimah Z said...

Salam Mummy..
All the best to you...

Mummy said...

time kasih kak..

Anonymous said...

Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform
are you using for this site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

My site ... http://www.binhex.org/wiki/index.php/User:JavierAlv ()