Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Sunday, August 27, 2017

TBL hari ke 40

 Sejak 2 minggu lepas aku dah start apply losyen mustajab kat bahagian perut....perut je la sebab tu bhg plg payah skali nak turun....adeh....korset pun pakai gak tapi masa waktu kerja je la.....pinggang pun adu dah mula sukat.....Jadi pagi sabtu ukuran pinggang aku adalah 38 inch...

Khamis lepas mcm biasa ada kelas zumba ....tp sebab ptg tu ada TBL sesion dgn coach syahmi maka dia stay dan ada la body combat skali.....

body combat ni macam latihan ala ketenteraan....pergerakan seperti boxing kicking jumping gitu la

diantara pelajar yg hadir

Lepas warm up dan body combat ada wat tabata sket then sambung blk zumba cam biasa....Aku lebih suka zumba sebab xsakit badan hehehe....padehal yg sakit badan tu la buat lelemak menjauh.....jadi kena push harder lg

Kelas berlangsung selama sejam...pastu terus gi makan....heheheh...boleh gitu...tp aku makan kongsi ngan irfan...lebihkan sayur....selebihnya byk suap dia jer....


ni coach syahmi dan ZIN sandra.....kresdit semua pic : FB Sandra Tim

dan macam biasa seblom blk wefie dulu.....


tetiba boleh terjumpa exclassmate masa sekolah dulu...Ana...Aku sekelas dgn dia dari darjah 1 lagi.....
and again jgn terpedaya dgn kefelolesan wajah itu.....camera trick semata2.....


ni pic smalam...pose tepi kolam....

Padi tadi alhamdulillah berat aku dah turun jadi 82.2kg.....lilit pinggang pun jadi 37.5inch....harap2 kekal la turun sehingga next timbangan 7 sept nanti

Ari rabu ni aku plan nak cuti kemas stor dan bilik...kira workout la jugak kan...then ahad blk kg...Aku dah plan nak sama2 kontrol diet dgn dikla masa blk kg nanti...dan aku akan pastikan aku wat workout masa 3 ari kat kg nanti....InsyaAllah.....harap2 la xtergoda dgn masakan emak bersama lemang dan rendang.....adeh

Skang ni aku tgh mencuba 1 cucian muka ni...kalo berkesan nanti aku reveal....kalo xberkesan diam2 sudah hahahah....

2 comments:

Fara Dilot said...

alaa bile saya nak start balikkk ni

Mummy said...

Jom fara....start arini jugak...takleh tangguh....