Total Pageviews

Go go chaiyok

LilySlim Weight charts

Monday, August 1, 2011

Program Diet Ramadhan anjuran Kak Zel 1 ramadhan hingga 1 syawal...

Aku lama dah tak update blog nih sebab rasa cam putus asa nak diet...walau pun begitu aku masih jaga pemakanan cuma jarang bersenam jer...

So aku decide utk join contest anjuran kak Zel nih...

Ni gambar aku amik pagi tadi...

Aku plan nak wat camni
1. sahur dan berbuka seperti biasa makan nasik cuma elakkan menambah nasi...sesenduk cukup
2. masak sendiri untuk berbuka dan sahur
3. kurangkan @ elakkan air manis dan kuih muih
4. kemas rumah sebagai rutin harian bagi menggantikan workout
5. tido secukupnya

Mana tau ada rezeki aku untuk turunkan berat badan dan menang contest nih...heheh..kepada peserta yg lain, sama2 lar kiter berusaha untuk mendapatkan berat badan yg diidamkan...

2 comments:

Mia-Ina said...

gd luck kak..sama2x harungi PDR..:-)

link ur blog

Mummy said...

time kasih mia....mia pun join gak eh...good luck